Įveskite poilsio vietą
Druskininkai, Birštonas, o gal Palanga?
Restoranas „Porto Pino Art“ kviečia paragauti tikro itališko tiramisu deserto. Tiramisu – garsiausias Italijos desertas. Žodis Tiramisu pažodžiui reiškia „pakylėk mane“.
„Porto Pino Art“ kulinarai Tiramisu gamina jau 19 metų. Pirmąjį kartą pagaminti šį burnoje tirpstantį desertą išmokė virtuvės šefas iš Sicilijos Ignazio Rossa, o vėliau receptą patobulinome padedami sardiniečio Riccardo Pinna.
Kad nepabostų svečiams ragauti, o virtuvės šefams gaminti, jie pasilieka sau laisvę ir malonumą improvizuoti patiekiant Tiramisu svečiams – tik svarbiausieji ingredientai, darantys šį patiekalą išskirtiniu, visuomet išlieka tie patys! Negalite nustoti galvoti ir jau jaučiate kavos ir kremo skonį burnoje? Kviečiame apsilankyti ir išpildyti šį troškimą!