Įveskite poilsio vietą
Druskininkai, Birštonas, o gal Palanga?
Elegantiškame viešbutyje „Gabija“ įsikūręs restoranas kviečia į tikrą skonių atradimų kelionę. Vienas iš restorano įkūrėjų ir jo šefas Liutauras Čeprackas mokėsi prestižinėje pasaulinio garso kulinarijos mokykloje „Le Cordon Bleu“, kurią baigė aukso medaliu ir šiandien yra vertinamas kaip vienas geriausių virėjų Lietuvoje, kuriam priklauso kelių restoranų tinklas. Šio restorano pasididžiavimas yra MĖSA: kas bebūtų – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudonojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje. Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas, taip pat gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.