Kombučia – kas tai? Kombučia yra natūralios fermentacijos arbatos gėrimas, praturtintas probiotikais, organinėmis rūgštimis, virškinimo fermentais ir antioksidantais. Fermentacijos metu susidarantys probiotikai aprūpina organizmą sveikosiomis bakterijomis, kurios gerina žarnyno veiklą. Tinkama žarnyno ir virškinimo sistemos būklė glaudžiai siejama su stipria imunine sistema. Kombučioje esanti acto rūgštis pasižymi antimikrobinėmis savybėmis – ji padeda naikinti mikrobus ir bakterijas organizme. Taip pat įrodyta, kad šis gėrimas padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje, o jo sudėtyje esantys antioksidantai prisideda prie toksinų šalinimo iš kepenų ir organizmo apsaugos nuo laisvųjų radikalų. Ne kiekviena kombučia gali būti laikoma funkciniu gėrimu, ir ne kiekvienas funkcinis gėrimas yra kombučia. „Ohm!Bucha“, natūraliai fermentuotas gėrimas be dirbtinių priedų, pasižymi enzimų, naudingų rūgščių ir antrinių metabolitų gausa, todėl ji pelnytai laikoma funkciniu gėrimu. Milijonai gyvų gerųjų bakterijų kiekviename buteliuke! Taip pat nepasterizuota: išsaugomi visi gerieji fermentai ir kiti jautrūs komponentai, kurie tiesiogiai naudingi organizmui. Nepamirškime natūralios karbonizacijos: švelnūs burbuliukai, ekologiški vaisiai ir arbata suteikia viską, ko reikia tavo kūnui ir troškuliui!