- 3 patiekalų vakarienė restorane „Botanist“ DVIEM:
- užkandis („Ahi tuno tako“, paprikų ir mango puta, mėlynosios bulvės);
- karštasis patiekalas (antienos filė, raudonojo apelsino glazūra, sezamų agurkai ARBA šamas, violetinis kalafioras, rūkyti ikrai, sūdytas agurkas);
- desertas (šokoladinis „brownie“ desertas, sviestinė karamelė).
- Kelialapis galioja VISOMIS SAVAITĖS DIENOMIS;
- Kelialapis galioja iki 2025.04.01
Atrask skonio gamtos harmoniją!
Restoranas „Botanist“ kviečia mėgautis įsimintina trijų patiekalų vakariene dviems, kurioje dera netikėti skoniai, subtilios tekstūros ir ryškūs ingredientai! Vakarienė prasideda lengvu ir gaiviu užkandžiu – „Ahi tuno tako“, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka šviežias tunas. Šis patiekalas praturtintas švelnia, vaisiška paprikų ir mango puta bei papildytas traškiomis mėlynosiomis bulvėmis, kurios suteikia kontrasto tiek skonio, tiek išvaizdos prasme. Karštajam patiekalui siūlomos dvi gurmaniškos alternatyvos. Pirmoji – antienos filė, pagardinta raudonojo apelsino glazūra, suteikiančia subtilią saldžiarūgštę natą, o sezamų agurkai papildo patiekalą gaivumu ir maloniai traškia tekstūra. Antroji alternatyva – šamas, pateikiamas su violetiniu kalafioru, rūkytais ikrais ir lengvai sūdytu agurku, kurie kartu sukuria elegantišką, intensyvų skonio ansamblį ir subtilų aromatą. Desertui restoranas siūlo pasimėgauti šokoladiniu „brownie“, gardintu tiršta sviestine karamele. Šis desertas suteiks saldžią ir jaukią vakarienės pabaigą, palikdamas šiltus ir malonius prisiminimus.
- Būtina išankstinė registracija. Pasiūlymas negalioja per renginius, 12.31 d., 02.14 d. Patiekalai gali kisti pagal sezoniškumą. Galima vegetariška opcija ar pritaikyta prie svečio netoleravimų.
- Būtina išankstinė rezervacija;
- Jei susiklosto tam tikros sąlygos, paslaugos organizatorius turi teisę nepriimti rezervacijos, pasiūlant rezervacijai kitą laiką.